Welkom op de website van Popkoor Wooman!

Popkoor Wooman bestaat uit ruim 20 dames, bijna allemaal woonachtig in de Trynwâlden, met een gedeelde passie voor het zingen van popsongs.

Iedere dinsdagavond (m.u.v. schoolvakanties) wordt er van 19.45 uur tot 21.45 uur onder leiding van Diane Broersma in het BoB-gebouw in Oentsjerk gerepeteerd. Het plezier in zingen staat daarbij voorop. De repetities zorgen voor ontspanning, lol en verbinding met elkaar.
 
Naast een ambitieuze dirigente en enthousiaste leden, bestaat het koor na ruim 10 jaar nog steeds uit een aantal oorspronkelijke leden van het eerste uur. Nieuwe leden zijn altijd welkom. We werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. Zangervaring is niet nodig, zolang je maar plezier in zingen hebt.
 
Het repertoire is veelzijdig, eigentijds en verfrissend. Popklassiekers en popsongs uit de hedendaagse hitlijsten wisselen elkaar af in meerstemmige, a capella arrangementen. De popsongs variëren van voornamelijk Engels- en Nederlandstalig tot een enkel Fries nummer en van (neder)pop, rock (’n roll) tot soul.
 
Popkoor Wooman treedt meerdere malen per jaar op en is te boeken voor speciale gelegenheden en evenementen. Voor ieder optreden wordt er een selectie gemaakt van songs, die passen bij het publiek en de gelegenheid. Dit maakt ieder optreden uniek.
 
Nieuwsgierig geworden naar ons koor? Stuur een mail naar popkoorwooman@outlook.com of vul het contactformulier op de website in.
 

 

 

 

 Popkoor Wooman is natuurlijk ook te volgen op Facebook! Klik hieronder op de link en lees ook de laatste nieuwtjes op onze FB-pagina!


of volg ons op
  Je kunt deze site delen of 'liken' met onderstaande facebook knoppen.